Workout.

Train
När jag tränar vill jag känna mig "fin", ha fina träningskläder är i alla fall ett stort plus och ökar min motivation väldigt mycket. Jag tycker det är fint att bland ex svart och rosa eller grått och rosa, det får mig i alla fall att bli glad. Jag har kollat upp massa träningskläder från hm och tycker att de har en hel del mycket fint! 
 
Jag har börjat tycka om hm mer nu överlag, tycker att de har fått in endel fina kläder nu till hösten. De har liksom allt möjligt vilket jag tycker är jättebra. Så behöver ni nya träningskläder är det ett tips att kolla in hm butik där ni säkert hittar massa fint! 
puss. 
 

Fina Barcelona.

Nu är resa till Barcelona bokad, wihooo! Jag, mamma och pappa åker ner den 24 oktober. Pappa stannar bara under helgen men jag och mamma stannar 1 vecka. Det ska bli så skönt att komma ifrån Sverige, kunna shoppa en hel del, men mest av allt få träffa min älskade syster igen. Tiden har gått så snabbt men ändå sakt, så det ska vekligen bli hur kul och mysigt som helst. 

Sneakpeak.

 
 Hade sån tur att jag fick åka hem tidigt idag då det var frivilligt att gå på klassrådet. Jag har i princip pluggat matte sedan jag kom hem, hur svårt kan de vara? Känns inte som att jag kan någonting, förhoppningsvis är det bara en känsla. Om en stund hade jag tänkt att kanske gå ut och gå, har lite ont i huvudet och då kan de ju vara bra med lite friskluft. Sedan får vi se om jag kör något styrke pass eller så. 
 
På bilderna ser ni en liten "sneakpeak" på vad jag hade på mig idag. Min svarta klänning från bikbok, stickad tröja (ny) från lindex, mina höga johnny bulls, sjal och min skinnjacka. Passade perfekt på den här måndagen. 
Puss.