Taco night.

Idag är det taco night hemma hos mig. Alltid lika mysigt när familjen är samlad för att äta tacos haha. Det måste ju vara en målrätt man aldrig tröttnar på, inte jag i alla fall. Den ligger långt upp på min lista hos favoriträtterna. 
 
Idag har det varit en lugn dag och jag har inte gjort något speciellt alls. Mest legat hemma och kollat runt på youtube och mitt älskade gossip girl. In för kvällen finns det inte heller några planer, utan bara ta det lugnt och njuta av ledigheten lite. 
Hoppas ni alla läsare får en fin lördag. 
puss.

Viva bahia.

Till det här underbara stället ska jag i sommar. Det ligger i Mallorca och jag är så himla taggad på att åka iväg och lämna Sverige för en vecka. Det ska även bli skönt med lite sol och jag ska bara njuta av den mysiga miljön. Jag älskar verkligen att åka utomlands, det är himla roligt att få se nya platser och ställen i världen. 
puss.

New in - bikini.

Jag har äntligen hittat min dröm bikini. Jag har länge velat ha vit virkad bikini men aldrig riktigt hittat den perfekta. 
Jag vet att jag förra året visste att JC hade en väldigt fin men tyvärr fanns den bara i stora storlekar och idag när jag gick in bara för att kolla så fanns den i min storlek, jag blev hur glad som helst. Den kommer vara så himla fin i sommar då jag ska åka till Mallorca. Börjar längta mer och mer till sommarlovet nu när man börjar köpa fina sommarkläder. 
 
Bikini kommer i alla fall från JC och kostar 179kr per del.