Päls poncho.

 
Den här skönheten landade i min postlåda igår. Jag fick den som julklapp. Jag är verkligen hur nöjd som helst med ponchon. Jag tycker de är så himla fint och matcha till antingen en blus eller en klänning. Den kommer helt säkert komma till stor använding. 
puss. 

Vapiano - Göteborg

Åh vilken mysig dag de har varit idag. Jag, Josefin och Olivia åkte till Göteborg för lite shopping. Fick med mig endel hem som jag är jättenöjd med! 

 

Vi kom till Göteborg runt 12 och då gick vi nästan direkt mot Vapiano där vi lunchade. Lite extra kul nu när de har öppnat i Göteborg också. Måste säga att de är en stor favorit restaurang enligt mig. Resten av dagen spenderade jag och Olivia på stan medan Josefin åkte in för att få hjälp med ett skolarbete hos mormor. Lite synd att vi inte hann hälsa på henne också men de får helt enkelt bli nästa gång. 

 

I något senare inlägg ska jag försöka visa vad jag köpte, men ni får hålla er lite till. 

Puss. 

...

Just ordered
 
 
I Julklapp fick jag pengar som jag fick köpa vad jag vill för och då bestämde jag mig för att köpa ett by Malene Birger skal till min iphone 5s. Jag beställde även hem ett armband som de var rea på, de kostade endast 100kr, ett perfekt fynd enligt mig.
 
Kan knappt vänta tills de hoppar ner i min postlåda, är så nöjd än så länge!