Happy Halloween.

Det här med Halloween. Jag älskar Halloween och tycker att det är en så mysig och rolig högtid. Man kan galna till de lite på alla möjliga vis. Dock tycker jag att det är så himla tråkigt att fira Halloween i Sverige, visst kan de bli kul de med men de finns liksom inte så mycket att göra. Vi svenskar går inte in för de lika mycket som man gör i ex USA. Där pyntar man hela trädgården, klär ut sig och verkligen går in för de. Jag hade mer än gärna haft de så i Sverige också. 
 
De som gör hela Halloween mysigt måste vara att högtiden är på hösten. Hösten generellt är mysig och jag älskar högtider därför blir de lite extra mysigt. Någon gång i mitt liv vill jag fira Halloween i USA eller något annat land där men verkligen går in för de. 
 
Hoppas alla får en bra Halloween, oavsett om ni är på Halloweenfest eller bara har en myskväll hemma med en skräckis kanske?
Happy halloween everybody! 

Sista dagen i Barcelona

 
 
 
 
 
Som rubriken lyder är de sista dagen för mig och mamma här i Barcelona. Imorgon bitti åker vi hem mot Sverige igen. Blandade känslor för de faktikst. Vi kommer hem runt 7 på kvällen och då dröjer de inte länge fören jag träffar Olivia, vi ska nämligen på Halloweenfest! Ser fram emot det väldigt mycket faktiskt. De blir lite tajt med tid men vad gör de? De är ju trots allt bara Halloween en gång om året. 
 
Idag har vi strosat runt lite på stan, Josefin shoppade loss lite men jag och mamma var bara med för att ta de lungt. Vi lunchade på hard rock café och om en stund ska vi kanske ut och äta på någon resturang. Vi får se hur de blir. Idag har jag glidit runt i min nya kjol från Shana, matchade den med en svart t-shirt, kofta hängandes över axlarna, hatt från stradvarius och min nya fina väska! 
 
För övrigt har jag haft en fin vecka här i Barcelona och jag tycker om staden jättemycket! Det dröjer inte överdrivet länge tills jag är tillbaka och då ska jag ha de lika bra som nu om inte ännu bättre! 
puss. 
 

Cosy sweaters.

want.