Rosie huntington - Whiteley.

Hur fin, vacker och perfekt är inte den här kvinnan? Känns som att allt med henne är perfekt. Vad hade jag inte gjort för att få hennes utseende? En stor förebild. 
 
Hon har verkligen drömutseendet. Jag kan verkligen aldrig få nog. 
 
 
 
 

Höst x2.

Autumn outfit
 
 
Jag får verkligen aldrig nog av alla dessa fina höstkläder. Förhoppningsvis blir det höst på riktigt nu och inte lite halvt. Det har ju varit ganska fint väder nu i veckan men jag tycker det är lite tråkigt då jag ställt in mig på att det är höst och därför vill jag inte ha på mig sommarkläder igen. Nu är nog hösten på väg på riktigt, när jag kollade ut genom fönstret flög massa löv runt i luften, vilket betyder att hösten är här. 
 
Hittar verkligen massa fina höstkläder nu. Finns så mycket fint och man måste passa på nu innan allt försvinner och det kommer in mer vinterkläder. Så roligt med alla dessa kläder! 
puss. 
 

Favoriter.

Ett par stora favoriter i min gaderob just nu är dessa skönheter. Tycker dom är så himla fina och passar till de mesta faktiskt. Köpte dom för inte alls länge sedan och än så länge tycker jag om dom. Perfekt i sen sommar/ höst gaderoben. 
* en outfit med skorna * 
 
Höst gaderoben hemma hos mig är nästan helt tom och den behövs fyllas på nununu. Ska försöka åka ut på en shoppingrunda snart och köpa med mig lite hem. Tjocka fina tröjor, byxor och blusar.