Sneaky.

Tänkte visa en liten sneak peak på en blus jag fick i onsdags efter att jag hade varit hos tandläkaren. Mamma köpte den till mig för att jag var så duktig hos tandläkaren haha, dom gjorde mer än vad vi trodde. Fick bedövning, sedan behöver jag inte gå in på detaljer då det låter ganska äckligt. Jag börjar nästan bli lite tandläkarrädd nu efter allt dom har gjort, måste bara hålla ut några gånger till!

Morgon promenad.

Vaknade för någon timme sedan och nu har jag och Josefin varit ute och gått med älsklings vovven. 
Alltid lika mysigt. 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga en stund sedan ska jag kolla på både ravenswood och Gossip Girl, ikväll ska jag nog iväg en stund. Vi hörs senare, puss. 

JA TACK!

black summer outfit
 
Svart klänning, Zimmermannwear.com 1065kr / Primeboots, ca 2995kr / svart axelväsk, pull and bear 215kr 
 
Idag har det varit en ganska stressig dag. Hade samhällsprov sista lektionen, det gick väl sådär. Efter det åkte jag in till resecentrum och väntade på bussen dock var den sen.. kom hem sent då också och så fick jag stressa i mig lite mat och byta om till träningskläder. Gymmade med Olivia, idag hängde även Josefin och Fanny med upp. Alltid lika skönt att lägga sig i sängen efter ett gym pass. 
 
Imorgon är jag ledig och ska mest ta det lungt, plugga lite och så kanske. Det är ju trotsallt Fredag så något mysigt och kul ska jag nog hitta på. 
puss.