Ingen bloggning.

Haft fullt upp i helgen, umgåtts med Olivia och varit på Orust vilket var väldigt mysigt. Tyvärr inte hunnit blogga därför. 
 
Idag var det skola, helt okej dag måste jag säga. Var dock sjukligt trött, lite piggare imorgon förhoppningsvis då vi har en riktigt lång dag från 8.15-15.30. Usch vad jag ogillar tisdagar. Snart påsklov håll ut! 
puss.

Ja tack!

Spring outfit.
 
 
Jag vill så gärna äga hela outfitten här uppe, men tyvärr blir det lite svårt. 
 
Idag är det så himla fint väder ute, runt 14 grader. Åkte upp till gymmet innan och har gått en prommis med Josefin och Gucci. Njöt väldigt av vädret. Senare ska jag träffa Olivia, vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Något kul blir det troligtvis. 
puss.

För idag är jag lycklig.

Är det inte konstigt att man ena dagen kan vara så nedstämd och andra dagen vara så lycklig? Idag har det varit en bra dag, jag har varit så himla glad. 
Det började i alla fall med att jag åkte till skolan som vanligt. Hade ett samhällsprov idag som faktiskt kändes ganska bra. Vi fick sluta 1 timme tidigare också då vi fick gå när vi hade skickat in alla inlämningar på Engelskan. Där efter åkte jag in till stan för att möta upp Olivia, vi gick till espresso house tog en fika och sedan tog vi bussen hem. Det var himla mysigt. 
När jag kom hem bäddade jag om min säng med mitt nya fina lakan, påslakan och örngott. Love it, ni ser det lite på första bilden. 
 
Nu ska jag bara ta det lungt, vi hörs. 
puss.