Packning på gång.

Det är så himla skönt nu när jag kommit igång med att packa. Fått ner nästan alla kläder men det är ändå en del kvar. Ska försöka fixa klart allt imorgon. Vi åker hemmifrån vid halv 4 på morgonen så jag hinner inte packa ner speciellt mycket på lördagen. Tycker det är så himla svårt att betsämma vad man ska ha med sig och vad man ska lämna hemma. Förhoppningsvis räcker allt jag har med mig än så länge. 
 
Senare ska jag försöka städa mitt rum så det är rent och fint. Ikväll ska jag nog även träffa Olivia, äntligen! Vi har inte setts på ca 2 veckor nu då ingen av oss varit hemma. Det ska bli väldigt kul. 
Ni får ha en bra Torsdag eftermiddag/kväll. 
puss.

Sommardag.Vilken värme det har varit idag, så skönt men ändå så jobbigt. Blev så rastlös framåt eftermiddagen så jag och Sandy åkte för att bada en sväng. Nästan så att vattnet inte svalkade då det var så varmt. 

Nu kom jag precis hem och funderar på att träna lite, känner att det kan vara en bra idé, var ett tag sedan sist och jag vill komma igång nu inför Mallorca. 
Vi får se vad som händer ikväll, hoppas ni haft en bra dag i alla fall, puss.

home sweet home.

Nu är vi äntligen hemma. Suttit i bilen hela dagen och jag är helt slut. Kommer nog sova en hel del imorgon. Nu är det endast fyra dagar kvar till mallis. Åker på lördag morgon, ganska tidigt. Så på tisdag och onsdag ska jag vara hemma och ta det lungt. Ska försöka träna lite med. På torsdag ska nog jag och mamma iväg på en liten shoppingrunda och på fredag ska jag packa. 
 
Hoppas på att veckan går såå fort så jag får komma iväg lite igen, nästan så att jag redan tröttnat på den här lilla hålan. Finns inte mycket och göra alls. 
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på pretty little liars. 
puss.