Springa.

Idag har det varit en både bra och dålig dag. Jag hade nationella prov i Engelska, det gick väl sådär men vad ska man göra så det är väl bara och försöka å inte tänka på det. 
 
När jag kom hem åt jag sallad och grillat sedan åkte jag och syster upp till töllstorp för att springa runt sjön, gud så skönt det var. Orkade springa hela vägen, det känns så bra nu. Imorgon tror jag att det kommer bli en minst lika bra dag. 
Vi hörs, puss.

Lördag.

Hade en hyffsat bra kväll igår med vänner. Orkar faktiskt inte berätta så speciellt mycket om de då jag inte har några bilder att visa där ifrån. 
 
Idag har jag varit i Värnamo och firat Novalie och vädret har varit helt underbart idag så jag passade på att sola en stund. Nu kom jag precis hem från en prommis med Gucci, mamma och Josefin. Nu finns inga fler planer inför dagen känns lite segt men jag ska nog klara mig. 
puss.

Före och efter.

 Nu är jag äntligen nyklippt och jag är så himla nöjd. Hon klippte av de slitna topparna och la i lite slingor vilket knappt snyns på bilden. Det syns större skillnad i verkligheten. Jag är himla nöjd och fräsch inför sommar och vår. Man känner sig nästan som en helt ny person med nyklippt hår haha. 
 
puss.